Ճապոնացի շեֆ խոհարարը հռչակվել է եռացող յուղում կերակուրը խառնելու իր ունակությամբ
現時点の人生で一番好きな飲食店は、浜松駅前にある天錦。税込1,000円で最高の天丼が食べられる。店主は職人技を極めすぎて天ぷら油に素手突っ込んで卵黄揚げてる。これ口で言うとみんなに「は?」って顔されるけど言葉通りのパフォーマンスだから動画で見て。 pic.twitter.com/Ycu20RBECe
— ゆく nʞnʎ (@Yuku1991) 15 августа 2018 г.
Ճապոնացի 44-ամյա շեֆ խոհարար Շուջի Նիիտոկմեն հռչակվել է եռացող յուղում ճաշատեսակը ձեռքով խառնելու ունակությամբ, հայտնում է Daily Mail-ը: Խոհարարը Ճապոնիայում համարվում է խմորի մեջ ծովամթերքից կամ բանջարեղենից յուղի մեջ տապակվող տեմպուրիի լավագույն պատրաստողը:
Շուջին տեմպուրիի պատրաստմամբ տպավորվել է դեռեւս դեռահաս տարիներին: Նա 20 տարի առաջ ձեռքերը սուզել է եռացող յուղի մեջ՝ համոզվելու համար, որ այն հասել է անհրաժեշտ ջերմաստիճանին: Եվ այդ ժամանակից ի վեր այլեւս ցավ չէր զգում՝ այս գործողությունը կրկնելով ամեն օր: Այդուհանդերձ, խոշոր կտորները շրջելու համար խոհարարն օգտվում է պողպատե ձողերից: Նրան անվանել են «ասբեստե մատներով շեֆ»:


















































Սերժ Սարգսյանը պատասխանել է հարցին՝ կմասնակցի՞ առաջիկա ընտրություններին
Լուկաշենկոն խոսել է նախագահի պաշտոնից հեռանալու մասին
ՆԱՏՕ-ն հայտարարել է, որ երկարատև պատերազմի համար դաշինքը բավականաչափ դիմացկուն չէ
Հոգեբուժական փորձաքննությունը հաստատել է, որ Լարիսա Դոլինան վաճառել է բնակարանը հոգեկան անառողջ վիճա...
Աբովյանի 37-ամյա բնակչուհին կեղծ թղթադրամներ էր իրացրել մի շարք բնակավայրերում. նա ձերբակալվել է
Գերագույն հոգևոր խորհրդի ժողով՝ Մայր Աթոռ Սուրբ Էջմիածնում
Մասնագետները որոշել են այն տարիքը, որից մարդիկ պետք է դադարեցնեն մեքենա վարելը
Նախատոնական օրերին Պարեկային ծառայությունը շուրջօրյա վերահսկողություն է իրականացնում խոշոր առևտրի կե...
Ղարաբաղի ժողովուրդը ոչինչ չի շահի Ղարաբաղ վերադառնալուց․ Նիկոլ Փաշինյան
Մարդկանց մի մասը գոռում է Վեհափառ, մի մասը՝ հեռացիր (տեսանյութ)