Նշվել է սառեցված մսի պահպանման առավելագույն ժամկետը
Իսպանիայի Սննդի անվտանգության և սննդընդունման գործակալության (AESAN) փորձագետները նշել են, որ սառեցված մսի պահպանման առավելագույն ժամկետը կախված է տեսակից: Նրանք ճշգրիտ տվյալները հայտնել են Vanitatis-ի հետ զրույցում:
Մասնագետները կարծում են, որ բոլոր տեսակի մսերը պետք է սառեցվեն անմիջապես գնումից հետո: Պահպանման ջերմաստիճանը պետք է լինի -18°C կամ ցածր: Այս պայմաններում տավարի, գառան և այծի միսը կարող է թարմ մնալ մինչև մեկ տարի, բացատրել են փորձագետները։
Խոզի մսի պահպանման առավելագույն ժամկետը ընդամենը վեց ամիս է, նշել են մասնագետները:
Ինչ վերաբերում է թռչնամսին, ապա ամեն ինչ կախված է նրանից, թե օրինակ՝ հավը, մասնատված է կտորների, թե ամբողջական է: Առաջին դեպքուն պահպանման ժամկետը ինը ամիս է, իսկ երկրորդ դեպքում՝ երեք ամսով ավելի:


















































Երևանում խուլիգանական վարք դրսևորելու կասկածանքով ձերբակալվել է լեհական ակումբի 17 երկրպագու
Բեմ են դուրս գալիս «սոցիոլոգները»
Հենրիխ Մխիթարյան. Երևանի փողոցներից մինչև Չեմպիոնների լիգայի եզրափակիչ. Անկեղծ հարցազրույց (տեսանյու...
Բալիում սկանդալային պոռնոաստղին սպառնում է մինչև 15 տարվա ազատազրկում
Հայրն իր կյանքի գնով փրկել է խեղդվող որդուն
Հայտնաբերվել է 1-ին տիպի շաքարախտի ամենավաղ ախտանիշը
Ռուսաստանում կործանվել է աշխարհի ամենամեծ տուրբապտուտակավոր օդանավը
Ինչ են զրուցել ԱԱԾ մեկուսարանում Աղազարյանն ու Սրբազանները. «Իրավունք»
Ովքեր են «դուրս մնալու» ՔՊ ցուցակից
Շարլիզ Թերոնը 50 տարեկանում 25 տարեկանի տեսք ունի. Հոլիվուդյան աստղի կատարյալ մաշկի գաղտնիքը